e-autók

Ezen az oldalon mutatjuk be nektek a piacon jelenleg elérhető e-járműveket. Igyekszünk a teljességre törekedni, tehát tényleg minden e-járművet bemutatni, minél több infót megosztani róla. Az autókat gyártónként csportosítottuk.

lucid

Napjaink egyik legizgalmasabb e-jármű gyártója. Nem titkoltan a Tesla első számú vetélytársa szeretne lenni, és elnézve az általuk megálmodott autócsodát, erre minden esélyüke megvan. Eddigi egyetlen modelljük a Lucid Air várhatóan 2021-ben kerül sorozatgyártásba, árazása, kialakítása a prémium kategóriába helyezi a modellt.

lucidmotors.com

 

TESLA

A világ legismertebb, leginnovatívabb, legértékesebb e-jármű gyártója, akinek köszönhetjük napjaink e-jármű forradalmát. A cég körüli elképesztő felhajtás nem véletlen, hiszen évről évre tesznek le az asztalra olyan újításokat, mellyel folyamatosan az e-jármű gyártás csúcsán tudhatja magát a vállalat. A modellpalettájuk is folyamatosan bővül, igyekeznek az árazásban is minél szélesebb rétegeket elérni, ezen belül is folyamatosan fejlesztenek azért, hogy egy olcsó, mindenki számára elérhető, de kimagasló teljesítmény jellemzőkkel rendelkező járművet állíthassanak elő.

lucidmotors.com

 

SUZUKI

Hazánk egyik legnépszerűbb autómárkája 2019 végén jelent meg hibrid modelljeivel.

auto.suzuki.hu

volkswagen

Hazánk másik igen népszerű autómárkájá 2020-ban a modelljeinek többsége már elérhető hibrid változatban is. Sőt megjelent több tisztán elektromos modell is.

volkswagen.hu